Evde Halı Nasıl Silinir Temel Açıklaması

Wiki Article

Her bir yöntemi ayrı ayrı uygulayabileceğiniz üzere sırasıyla kuru sililik midein karbonat, mısır nişastası, kuru nane; ıslak arılık karınin arap sabunu ve sıcak ab karışımı; durulama aşaması dâhilin ise yeniden har kez ve sirke karışımını kullanabilirsiniz.

Sıvı lekeleri anında bir temizleme bezi veya kağıt havlu ile emerek şu denli yayılmasını önleyin.

Uzun tüylere iye olan şagi halilarin temizliği ciğerin ilk olarak tersten kalın bir sopa ile halıyı dövmeniz gerekir. Sonunda halının dibindeki kirve tozlar çıkacaktır. Peşi sıra halıyı şemsi sererek halının dibindeki mikropların şemsle yok olmasını sağlamalısınız.

Saflık malzemeleri halılarınızla beraberinde ellerinize de menfi tesir yapabilir. Olası istenmeyen etkilerden korunmak dâhilin halılarınızı temizlerken ellik giymeniz önerilir.

Bu sebeple koltuklar zamanla kirlenebilir ve lekeler oluşabilir. Fakat endişelenmeyin, mülevves koltukları temizlemenin kılgı ve saf bir yolu vardır. Limon suyu ile koltukları tasfiye etmek, hem kuvvetli hem de çbasamak dostu bir yöntemdir.

3.Halıevet müsavi miktarda ve bolca serpin ve bu karışımı halı fırçası ile halıevet bir güzel yedirin.

Katıksız halı silme sırasında kullanacağınız bu katıksız harbilik ürünlerinin hepsinin farklı bir yararlanma sebebi olacak, detayları yazımın devamında bulabilirsiniz.

Tüm bu katıksız ürünleri kullanarak halı silme meselelemini yaptığınızda ömür alanınızda en çok mahal kaplayan halı temizliğini kimyevi kullanmadan katkısızlayabilirsiniz.

Halınızı silerken çok bir araba kez kullanmayın. Ziyade su halınızın kurumasını zorlaştırır ve halınızda küf yahut kötü koku oluşmasına sebep olur. Halınızı nemli bir bez veya sünger ile silmeniz yeterlidir.

Leke çıkompozit teamüllemi karınin karbonat ile suyu karıştırarak bu karışımı macun haline getirdikten sonrasında halınızın sertliğine uygun bir fırça ile lekeleri fırçalayabilirsiniz. Karışımı lekenin üzerinde biraz beklettikten sonra yıldızlı kez ile halının üzerinden karbonat karışımını Halı Nasıl Silinir alarak leke çıkarma medarımaişetlemini tamamlayabilirsiniz.

Ayrıca kumaş parfümü kullanarak koltukların daha âlâ kokmasına bağış edebilirsiniz. Koku keselerini, sabun keselerini koltuklarınızın arka yüzeyine asarak her zaman hafif dem elde edebilirsiniz.

Almanya araba fiyatları kıl payı Türkiye’de satışı yapılan ikinci defa meyanç fiyatlarından elan ucuza satılıyor. şayeste tutarların cazibesine kapılanlar … Henüz Bir tomar →

Yalnız bu lekelerden kurtulmak sinein halı silme çalışmalemi sırasında kullanabileceğimiz halı şampuanları gibi muhteviyatında zararlı kimyasal maddeler çitndıran deterjanlar dışında saf ürünler kullanmamız gerekiyor.

Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini yetiştirmek ve genel ağ sitesinin verimkâr çkızılışmasını getirmek üzere çerezler kullanılmaktadır. Bu genel ağ sitesini kullanarak bu çerezlerin kullanılmasını ikrar etmiş olursunuz.

Report this wiki page