Hakkında herşey kahvaltı mekanları

Wiki Article



Genel anlamda pidelerin harcı evlerde hazırlanıp fırınlarda pişirilse de Samsun’da pek çok lezzetli pideci var. Uyar Pide Salonu’da onlardan biri.

İzmir'in meşhur kumrusunun tadına seyretmek isteyenleri hakeza alalım. Bostanlı, Huzuryaka ve Konak'ta farklı şubeleri kâin bu mekanda kumrunuzu aldıktan sonra su manzarası eşliğinde kahvaltınızı yapabilirsiniz.

Samsun kahvaltı mekanları listemizde son sorunletmeye geldik. Üstelik bu aksiyonletmeye dişi eli bileğmiş. Eğlekımeli Mantı ve Kahvaltı Salonu, Samsun’un İlkadım ilçesinde bulunan bir kahvaltılık ve mantı restoranıdır. Burada hem lezzetli hem de munis fiyatlı bir kahvaltı yapabilirsiniz.

Kahvaltı kaselerine Pamuk Prenses’in elmastıraşı, çilekli sabahlar üzere tatlı ve temizılda lakırtııcı isimler veren Healin Foods’da kaseler taze meyveler ve kuru yemişlerle süsleniyor.

Kulindağ Dağ Evi’nde kilitsiz küreksiz büfe olarak servis edilen kahvaltının yıldızları bence muhakkak haşhaşlı çörek otlu pide gibi tazecik hazırlanan hamur teamülleri.

Midi Karadeniz’in en berceste, mavisi ve yeşili iyi ili Samsun’u haddizatında bilcümle Bafra Pidesi olarak biliyoruz yalnız Samsun’a gidince enfes ve unutulmaz kahvaltılar yapabileceğiniz mekanlar da var. Sizler dâhilin hazırladım ve YE-DİM.

İşte Samsun’a yolunuz düştüğünde mutlaka görüşme etmeniz müstelzim yedi harika Samsun kahvaltı mekanları ve adres bilgileri:

Misket Köfteli Tarifler: İştahınızı Anahtar 25 Çmüsavi Lokma Misket köfte ile hazırlayabileceğiniz birbirinden leziz 25 farklı lokma tarifini bir araya getirdik! Nefis Lokma…

Portakal ağaçlarının şeşnda sunduğu köy kahvaltısı ile popülerdir. çiftlikşuya kahvaltıya gitmişsiniz hissi uyandıran bir sıcaklığı bulunmaktadır. Sıcacık poğaçasını, peynirleri ve omletini behemehâl denemelisiniz.

ümükın en merkezi konumunda bulunan mekanın bir yanında Kuleli Askeri Lise diğer birlikte ümük Köprüsü mevzi alıyor. Vejetaryen tercihlerin bile bulunmuş olduğu Yakamoz bariz büfe kahvaltı ve brunch hizmeti sunuyor.

Beylerbeyi’nde denize sıfır kahvaltı edilecek bölgeler dendiğinde ilk akla mevrut alternatif, Beylerbeyi iskelesi dolayında denize sıfır hareketsiz mekan olma özelliği haiz Çeşmidil Kafe.

Aldatmaışmış klasiklerin haricinde farklı ama bir o kadar da lezzetli bir kahvaltı buyurmak istiyorsanız adresiniz Melina Kantina olmalı derim. Burası kahvaltı alışkanlıklarınızı değiştirebilir benden söylemesi.

Tam bir ocak çalışmaletmesi olan Pamuk Ahiler’e giderseniz mıgiz kahvaltı mekanları ekmeğinden ve turşu kavurmasından tatmadan kalkmayın derim.

Şehir Lokantası’nın özel bir karışımla marine edildikten sonra samsun kahvaltı mekanları pişirilen yüzde cebin dana eti kullanılarak hazırlanan dönerini yemelere doyamayacaksınız.

Report this wiki page